Toepassingen

keuken

Perfectie ontmoet functionaliteit. Naadloos, gemakkelijk schoon te maken en stijlvol. Creëer een keuken waarin koken een plezier wordt


 

badkamer

Luxe en hygiëne met een gietvloer in de badkamer. Waterdicht, naadloos, zacht onder uw voeten. Maak van uw badkamer een plek waar rust en ontspanning centraal staat.
 

winkel

Een gietvloer in een winkel combineert stijl met functionaliteit. Naadloos, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Creëer een aantrekkelijke omgeving voor klanten waardoor hun ervaring wordt verbeterd.

woonkamer

Transformeer uw woonkamer in een oase van rust en elegantie. Geniet van het comfort die een gietvloer brengt in uw dagelijks leven. Welkom thuis!


 

slaapkamer

De belofte van ultiem comfort en stijl. Zacht en rustgevend! Creëer een slaapruimte die uw dromen overtreft!garage

Een epoxy gietvloer in de garage betekend duurzaamheid en veerkracht. Bestand tegen zware belasting, chemicaliën en slijtage. Uw garage wordt een functionele, onderhoudsvriendelijke ruimte die lang mee gaat.
 

eetkamer

Met een gietvloer in uw eetkamer krijgt elke maaltijd een upgrade. Creëer een culinaire omgeving die indruk maakt op uw gasten en uw smaakpapillen verwent.  Bon appétit!

 

kantoor

Sterk, duurzaam en bestand tegen elke uitdaging! Transformeer uw werkomgeving in een inspirerende plek waar innovatie en succes samenkomen.


 

appartement

In uw appartement biedt een gietvloer niet alleen stijl maar ook rust. Geluiddempend en stijlvol. Geniet van rustig wonen!