Seamless Cork

natuurlijke gietvloer

Stel je voor! Een gietvloer die niet alleen prachtig is, maar ook vriendelijk voor de natuur en superieur in prestaties. Dat is precies wat Seamless Cork te bieden heeft. Seamless Cork combineert de tijdloze schoonheid van kurk met naadloos design, en het resultaat is adembenemend.

Seamless Cork is gemaakt van hoogwaardig kurk in combinatie met lijnzaadolie, afkomstig van duurzame bronnen. Het is een natuurlijke isolator, waardoor uw ruimte energie-efficiënter wordt. Maar dat is nog niet alles- het voelt zacht en warm aan onder uw voeten, waardoor het ideaal is voor elke ruimte in huis.

Met naadloze installatie creëert Seamless Cork een strak en modern uiterlijk. Geen naden of voegen om vuil op te vangen, alleen een vloer die gemakkelijk schoon te maken is en jaar na jaar meegaat.

Kies voor de schoonheid van de natuur, kies voor de duurzaamheid van naadloos ontwerp, kies voor Seamless Cork. Maak van uw vloer een kunstwerk dat de natuur respecteert. Ontdek de toekomst van een gietvloer met Seamless Cork.

Productvoordelen:

- Duurzaam materiaal

- Goede slijt- en krasvastheid

- Vloeistof dicht

- Naadloos

- UV stabiel

- Onderhoudsarm en- vriendelijk

- Toepasbaar met vloerverwarming

- Verhoogd loopcomfort