Gietvloer prijs

Transparante Prijzen, Geen Verassingen:

Bij ons geloven we in eerlijkheid en duidelijkheid. Op deze pagina vind je richtprijzen van onze gietvloeren.  De prijs van een gietvloer kan afhangen van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen die de kosten van een gietvloer kunnen beïnvloeden:

  1. Oppervlakte: De grootte van het te bedekken oppervlak is een cruciale factor. Over het algemeen geldt dat hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter kan zijn.

  2. Materiaalkeuze: Er zijn verschillende soorten gietvloermaterialen beschikbaar, zoals epoxy, polyurethaan en cementgebonden gietvloeren. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken en prijsniveau. Polyurethaan gietvloeren zijn bijvoorbeeld vaak duurder dan epoxy gietvloeren.

  3. Voorbereiding van de ondergrond: De staat van de bestaande vloer en de hoeveelheid voorbereidend werk dat nodig is, kunnen de kosten beïnvloeden. Als de ondergrond bijvoorbeeld geëgaliseerd moet worden, zal dit extra kosten met zich meebrengen.

     Ontvang een prijsindicatie voor jouw project en neem de eerste stap naar de vloer van je dromen.

Hoe Werkt Het:

Offerte Aanvragen:

  • Vul eenvoudig het offerteformulier in. Vertel ons over je ruimte, je wensen en budget.

Duidelijke Prijzen:

  • Ontvang een gedetailleerde offerte met transparante prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ontvang Jouw Gietvloer Prijzen Nu:

Wacht niet langer op de vloer van je dromen. Ontvang vandaag nog jouw transparante gietvloer prijzen. Klik op de offerte-knop en start jouw reis naar een adembenemende en betaalbare vloer.


PU Gietvloer 


€ 45,oo - € 120,00 

Mistral


€ 55,00 - € 125,00 

Velvet stuc


€ 40,00 - € 105,00

BIO Cement


€ 50,00 - € 125,00

Seamless Cork


€ 57,00 - € 135,00