Dit is waarom Brils uit Tiel kiest voor een PU gietvloer

06-11-2023

In het hart van Tiel bevindt zich Brils Optiek, een gevestigde naam in de optiekbranche. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid streven ze er voortdurend naar om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Onlangs hebben ze een opvallende verbetering doorgevoerd door te investeren in een PU gietvloer voor hun winkel. Deze nieuwe vloer combineert functionaliteit en esthetiek op een unieke manier, en het is een perfect voorbeeld van hoe de juiste vloer een onderneming naar een hoger niveau kan tillen. 

Waarom zou een optiekzaak als Brils kiezen voor een PU gietvloer? Hoewel dit type vloer doorgaans wordt geassocieerd met vloeren voor woningen, biedt het verschillende voordelen die relevant zijn voor een optiekzaak:

  1. Duurzaamheid: PU gietvloeren staan bekend om hun extreme duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik, wat betekent dat ze bestand zijn tegen het dagelijkse verkeer van klanten en medewerkers.

  2. Onderhoudsgemak: De vloer is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dit is essentieel voor een optiekzaak waar hygiëne en netheid hoog in het vaandel staan.

  3. Esthetiek: PU gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Hierdoor kan Brils een vloer kiezen die perfect aansluit bij de inrichting en uitstraling van hun winkel.

De Installatie van de PU Gietvloer

De installatie van een PU gietvloer is een proces dat vakmanschap en expertise vereist. Brils heeft HDV gietvloeren ingeschakeld om de klus te klaren. Het proces omvatte het voorbereiden van de ondergrond, het aanbrengen van de primer, het aanbrengen van de PU betonlook gietvloer en het aanbrengen van de transparante coating voor een matte en onderhoudsarm oppervlak. Dit zorgde voor een vloer die niet alleen functioneel is, maar er ook prachtig uitziet.

Het Resultaat

Na de installatie van de PU gietvloer was het resultaat verbluffend. De optiekzaak straalt nu nog meer klasse en professionaliteit uit. De nieuwe vloer past perfect bij de stijlvolle brillen en monturen die in de winkel worden gepresenteerd. Klanten stappen binnen in een heldere, schone en uitnodigende omgeving, wat de algehele winkelervaring verbetert.

Conclusie

Brils Optiek in Tiel heeft met de installatie van hun PU gietvloer aangetoond dat de keuze voor de juiste vloer een aanzienlijke impact kan hebben op het succes en de uitstraling van een onderneming. Deze vloer combineert duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek op een manier die perfect past bij de behoeften van een optiekzaak. Het is een investering die de klanttevredenheid en de algehele uitstraling van de zaak verhoogt.

Als uw bedrijf vergelijkbare behoeften heeft, overweeg dan om contact op te nemen met een van onze ervaren vloerspecialisten van HDV gietvloeren om te bespreken hoe een PU gietvloer uw zaak kan verbeteren, net zoals Brils Optiek in Tiel heeft gedaan. Het kan de sleutel zijn tot een succesvolle en aantrekkelijke zakelijke omgeving.