Bijzondere gietvloer bij Sorry mama tattoos

01-12-2023

 "Een Unieke Creatie: Transparante Gietvloer met Tony Junior's Meesterwerk bij Sorry Mama Tattoos"

Introductie: Stap binnen in de wereld van Sorry Mama Tattoos, waar kunst niet alleen op de huid wordt vastgelegd maar ook op de vloer. In deze blog duiken we dieper in het creatieve proces van het aanbrengen van een transparante gietvloer, met daaronder een kunstwerk dat persoonlijk is aangebracht door niemand minder dan Tony Junior!

De Magie van Transparante Gietvloeren

Transparante gietvloeren zijn de belichaming van modern design en duurzaamheid. Ze bieden een strakke, naadloze look die perfect past in diverse interieurstijlen. De ruimtelijke uitstraling die deze vloeren creëren, maakt ze een favoriet voor kunstzinnige ruimtes zoals tattoo shops.

Sorry Mama Tattoos: Kunst op Alle Oppervlakken

Bij Sorry Mama Tattoos gaat het verder dan alleen de huid; het gaat over het omarmen van kunst op alle oppervlakken. Het idee om een transparante gietvloer te combineren met een door Tony Junior aangebracht kunstwerk is ontstaan uit de wens om de tattooshop te transformeren tot een artistiek meesterwerk.

Stap voor Stap: Het Aanbrengen van de Transparante Gietvloer met Kunstwerk

Stap 1: Voorbereiding van de Ondergrond

Een cruciale stap in het proces is het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond. Oneffenheden worden gladgestreken, en de ruimte wordt grondig gereinigd om een optimale hechting te garanderen.

Stap 2: Tony Junior's en zijn tattoo artiesten Meesterwerk

Voor het aanbrengen van de gietvloer wordt Tony Junior's kunstwerk op de vloer aangebracht. Dit kan variëren van gedetailleerde illustraties tot abstracte creaties die de identiteit van de tattooshop weerspiegelen.

Stap 3: Aanbrengen van de Primer

Een primer wordt aangebracht om een sterke hechting tussen de gietvloer en de ondergrond te waarborgen. Dit is essentieel voor duurzaamheid en een langdurige artistieke uitstraling.

Stap 4: Gieten van de Transparante Vloer

Het spannende moment is aangebroken: het gieten van de transparante gietvloer. Hierbij wordt extra aandacht besteed om het kunstwerk eronder te behouden en te laten schitteren.

Stap 5: Afwerking en Onderhoud

Na het uitharden van de vloer wordt deze afgewerkt met een transparante coating voor extra bescherming. Het onderhoud van de vloer is eenvoudig, waardoor het kunstwerk en de vloer zelf langdurig kunnen stralen.